Enter your keyword

post

Vermont i CER zajedno kod gradonačelnika Bijeljine

Vermont i CER zajedno kod gradonačelnika Bijeljine

U utorak 19. avgusta 2014. godine održan je prvi sastanak u kabinetu gradonačelnika Bijeljine o saradnji gradske uprave sa civilnim društvom. Pored gradonačelnika Miće Mićića sastanku su prisustvovali Damir Radenković-direktor Omladinskog centra “Vermont” iz Brčkog i Mladen Dokić-direktor Centara za edukaciju i istraživanje iz Bijeljine.

Na ovom sastanku razgovarano je o saradnji gradske uprave sa civilnim društvom, o načinu zajedničkog djelovanja u realizaciji raznih projekata, kao i dovođenju stranih donatora u Bijeljini.

Kao rezultat ovog sastanka je dogovor da se u četvrtak 28. avgusta u „Centru za kulturu Bijeljina” sa početkom od 18:00h održi seminar na temu „Saradnja između gradske uprave, civinlnog društva i privrednika” u organizaciji Omladinskog centra „Vermont” pod pokroviteljstvom Evropske Unije.

Na ovom seminaru održaće se i promocija otvaranja organizacije CER-a, kao i svečano potpisivanje Memoranduma o saradnji između Grada Bijeljine, Omladinskog centra „Vermont” i Centra za edukaciju I istraživanje (CER).

There are no photos with those IDs or post 241 does not have any attached images!