Enter your keyword

post

Potpisana saradnja između Impact centra i CER-a

Potpisana saradnja između Impact centra i CER-a

Prethodne sedmice potpisan je sporazum o saradnji između Centra za promociju i razvoj informacionog društva (IMPACT) i Centra za edukaciju i istraživanje (CER).

“Kako je Impact je pokrenuo razne aktivnosti značajne za naš grad, a ono po čemu su svako prepoznatljivi je i internet stranica Bijeljina Danas, želja nam je da damo svoj doprinos i pomognemo ovoj organizaciji u njenom radu. Tako će CER ovoj organizaciji dati sve svoje resurse na raspolaganje kao i kancelariju iz koje će moći da lakše sprovode svoje aktivnosti.” izjavio je Mladen Dokić, direktor CER-a.

CER i IMPACT će u narednom periodu zajedno aplicirati neke projekte kako bi što više sredstava doneli u Bijeljinu i time doprinijeli zajednici, a prije svega zapošljavali mlade.

“Ovim dokumentom izražavamo opredjeljenje za zajednički rad na pitanjima unapređenja kapaciteta organizacija civilnog društva, njihove adekvatne promocije i uloge u modernom društvu, te umrežavanje i zajedničko istupanje pred tijelima javne vlasti i donatorima, kao univerzalnog cilja zajedničkog angažmana.” dodao je Dokić.

“Saradnja sa Centrom za edukaciju i istraživanje značajno će olakšati realizaciju aktivnosti koje sprovodi Impact Centar, ali i omogućiti sprovođenje zajedničkih projekata koji su značajni za našu lokalnu zajednicu”, rekla je Sanja Đurić direktorica Impact Centra.