Enter your keyword

post

Podjela humanitarnih paketa

Centar za edukaciju i istraživanje (CER) Bijeljina i omladinski centar Vermont Brčko danas su organizovali dodjelu humanitarnih paketa socijalno ugroženim porodicama, u četiri mjesne zajednice u Bijeljini: Filip Višnjić, Novo Naselje, Vuk Karadžić i Bogdanović plac.

Dodjeli humanitarnih paketa prisustvovao je i gradonačelnik Mićo Mićić, te izjavio kako je zadovoljan sa dosadašnjom saradnjom sa CER-om, i da podržava njihov rad, posebno akcije humanitarnog karaktera.

”Iskoristio bih priliku da se zahvalim Mlinu Stojanović, koji je podržao ovu akciju donirajući veće količine brašna, od kog su se sastojali paketi. Pored ove namjernice paketi su sadržali prehrambene proizvode kao što su ulje, jaja, tjestenina, sećer, slatkiši i dr.” izjavio je Mladen Dokić, direktor CER-a.

”CER je u svoje dvije godine rada ogranizovao i podržao veliki broj akcija ovog tipa, kao što su podjela 300 paketića uoči Nove Godine za mališane iz socijalno ugroženih porodica kao i mališane sa posebnim potrebama, stipendiranje studenata, doniranje kompjutera i druge opreme, a prošle subote smo prikupljali i novčana sredstava za malu Milicu Tanasić kojoj je potrebno 60.000 evra za operaciju. Pored akcija humanitarnog karaktera CER se bavi edukacijom i radom sa mladima u cilju da odgovori i zadovolji njihove potrebe.” dodao je Dokić.