Enter your keyword

post

Obilježeli smo Dečiju nedelju

Obilježeli smo Dečiju nedelju

U okviru Dečije nedelje koja se obeležava u Republici Srpskoj od 07.10. do 11.10. 2019. godine pod sloganom „MOJA SEDMICA – MOJA GODINA“, danas su predstavnici Predškolske ustanove „Petar Pan“ iz Bijeljine sa decom bili u poseti Pedagoškom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu gde im je priređen bogat kulturno – zabavni program u organizaciji zaposlenih nastavnika i studenata sa Pedagoškog fakulteta i Centra za edukaciju i istraživanje.

Dekan Pedagoškog fakulteta prof.dr Dalibor Stević i prodekan za nastavu doc.dr Dragana Radivojević pozdravili su sve prisutne i poželeli im ugodan boravak i lepo druženje uz edukativne aktivnosti na Pedagoškom fakultetu.

– Prva nedjelja u mjesecu oktobru posvećena je najmlađima i proslavi njihove sedmice. Kako i sam slogan kaže „Moja sedmica, moja godina“, nastojimo da tokom čitave godine održavamo manifestacije u čast djece.  I ovog puta smo pokazali da imamo kvalitetnu saradnju sa Pegaoškim fakultetom i Ustanovama za predškolsko vaspitanje i obrazovanje. Vaspitači i osoblje su tu da ih nauče o osnovnim pravima, ali i da stiču znanje da se treba poštovati i sloboda i prava drugih. Da smo na dobrom putu pokazuje i činjenica da se za boravak u ustanovi traži mjesto više. – kazao je direktor Centra za edukaciju i istraživanje Mladen Dokić.