Enter your keyword

post

Konkurs za pozicije posmatrača na predstojećim izborima

Konkurs za pozicije posmatrača na predstojećim izborima

Ukoliko težite pravednom i nepristrasnom izbornom danu? Ujedno ste analitični, doslijedni i predani zadatim aktivnostima? Mi imamo pravi zadatak za vas!

Omladinski centar „Vermont” i Centar za edukaciju i istraživanje-CER poziva nestranačke i nepolitične mlade ljude grada Bijeljina da se prijave za nestranačko posmatranje izbornog dana na predstojećim opštim izborima 2014 koji će se realizovati 12.10.2014. godine.

Svoje podatke u vidu prijave možete dostaviti putem e-mail adresa: [email protected] ili [email protected]. Aplikaciju za prijavu možete preuzeti na našim web stranicama www.vermontbrcko.com i www.cerbih.com/izbori/. Do popunjavanja upražnjenih mjesta, svi potencijalni posmatrači mogu se prijaviti u periodu od 08:00-16:00 časova. Angažman će se realizovati uz predviđenu novčanu nadoknadu. Posmatrači koji budu angažovi biće pozvani na sastanak u Centar za kulturu Bijeljina gdje će ujedno pristupiti potpisivanju Pravila ponašanja i izjavi o poštivanju tajnosti. Termin će biti naknadno javljen.

Za dodatne informacije pozovite 049/218-524 ili 062/799-475.

Akcija posmatranja se organizuje u okviru programskih aktivnosti organizacija sa ciljem da se doprinese suzbijanju izbornih malverzacija, odnosno stvore uslovi za fer i poštene izbore. Istovremeno, teži se podići svijest kod mladih o štetnosti izbornih nepravilnosti, manipulacijama i prevarama, te poticati birače da slobodno izraze izbornu volju.