Enter your keyword

post

Humanitarni akcija „Jedan slatkiš vraća osmijeh“

Plakat-probniCentar za kulturu “Semberija” i Centar za edukaciju i istraživanje (CER), a u saradnji sa Omladinskim centrom Vermont, organizuju humanitarnu akciju “Kićenje jelke” koja će biti održana 21.12.2015. godine od 10:00h na platou ispred Centra za kulturu kada će mališani iz svih vrtića u Bijeljini doći da ukrase jelku na platou, a nakon ove akcije u velikoj sali za najmlađe pustićemo novogodišnji crtani film.

Kićenje jelke je samo jedna od aktivnosti koju je organizujemo u ovom mjesecu u sklopu akcije “Jedan slatkiš vraća osmijeh“, a čiji je cilj prikupljanje slatkiša i paketića koji će biti dodijeljeni mališanima čiji su roditelji u teškoj materijalnoj i finansijskoj situaciji.

Imajući u vidu tešku materijalnu situaciju naših sugrađana, 08.12.2015. godine pokrenuli smo humanitarnu akciju „Jedan slatkiš vraća osmijeh”, a u cilju prikupljanja slatkiša i novogodišnjih paketića da bi mališani čiji roditelji nisu u mogućnosti da im priušte ovu vrstu novogodišnje radosti dočekali novogodišnje praznike uz paketiće.” rekao je direktor CER-a Mladen Dokić.

Još jednom pozivamo sve ljude dobre volje da prisustvuju ovoj humanitarnoj akciji, te na taj način uljepšaju predstojeće praznike naših mališana.” dodao je Dokić.