Enter your keyword

post

BSF: Natupili DJ Igor Garnier i Aco Pejović

U organizaciji udruženja Muzičkih umjetnika Semberije, a uz podršku Centra za edukaciju i istraživanje i organizacije SOS iz Brčkog, sinoć je u Bijeljini otvoren prvi “Bijeljina Summer Fest”.

“Bijeljina Summer Fest” je muzička manifestacija koja se po prvi put održava u Bijeljini, a odličnim nastupom poznatog pop – folk pjevača Ace Pejovića sinoć je zvanično otvorena.

Bijeljinci, među kojima je bilo najviše pripadnica nježnijeg pola, sinoć je uživalo u dvočasovnom nastupu popularnog pjevača, dok se za odličnu žurku prije koncerta pobrinuo DJ Igor Garnier.

Na sinoćnjem nastupu Ace Pejovića, publika je imala priliku da čuje njegove stare i nove hitove, ali i hitove njegovih kolega, koji su po nekoliko puta ispraćeni ovacijama publike.

Nakon odličnog provoda uz Acu Pejovića, druge festivalske večeri nastupiće bend “Miligram” koji iza sebe ima pregršt hitova i koji je poznat po pozitivnoj energiji koju i sam prenosi na publiku.

Organizatori vjeruju da će „Summer Fest” postati tradicionalni festival u ovom gradu, te da će Bijeljina na pravi način ugostiti sve ljubitelje dobrog provoda i popularne muzike.

Kako bi doprinijela što pozitivnijoj atmosferi ovog ljeta u gradovima širom BiH, kompanija m:tel je podržala i ovaj muzički događaj.