Enter your keyword

post

50.000 KM za privredu u Bijeljini

50.000 KM za privredu u Bijeljini

Načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu grada Bijeljina Predrag Jović primio je danas direktora Centra za edukaciju I istraživanje (CER) Mladena Dokića, a tokom sastanka razgovarano je o projektu HostSector koji realizuje CER u saradnji sa Omladinskim centrum “Vermont” iz Brčkog i agencijom EliteART iz Bijeljine.

Ove organizacije imaju za cilj da kroz prvu fazu ovog projekta pomognu privredu u Bijeljini sa donacijom u vrijednosti do 50.000 KM.

“Sve firme kao i organizacije civilnog društva imaće mogučnost da se prijave i dobiju potpuno besplatnu web stranicu kako bi unapredili svoje poslovanje i bile dostupnije građanima i poslovnim partnerima”, rekao je Dokić.

Pravo na ovu donaciju imaće sva pravna lica i organizacije civilnog društva koja su registrovana na podrucju grada Bijeljina.

“Realizaciju ovog projekta započinjemo u Bijeljini, a već sad mogu najaviti da ćemo prostor djelovanja ovog projekta proširiti na Brčko, Ugljevnik i Lopare, a kasnije i na druge gradove i opštine kako u BiH tako i regionu” dodao je Dokić.

Načelnik Jović je izrazio veliko zadovoljstvo da će upravo Bijeljina biti prvi grad u kojem će se realizovati ovaj projekat te najavio i zvanično potpisivanje memorandum o saradnji ovog odjeljenja na ovom projektu.