Enter your keyword

post

CER i Vermont donirali Policiji računar i prsluke

CER i Vermont donirali Policiji računar i prsluke

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina danas su prigodno obilježili krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Svetog Arhangela Mihaila.

Ovom prilikom organizacija Centar za edukaciju i istraživanje /CER/  zajedno sa Omladinskim centrom “Vermont” donirali su računar i 30 reflektujucih prsluka za pripadnike Policijske stanice /PS/ Bijeljina.

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina Borislav Grkinić je na svečanom prijemu pohvalio rad policije u protekle 22 godine i zahvalio našim organizacijama koje su prepoznale dobre rezultate policije i na ovaj način pomogle PS Bijeljina.

Direktor CER-a Mladen Dokić je naglasio da je ovo samo početak saradnje sa CJB Bijeljina i da će ovakvih i sličnih donacija biti i u narednom periodu.

Drago mi je da smo mogli da na ovaj način pomognemo CJB Bijeljina i da im poželimo da i dalje nastave sa ostvarivanjem dobrih rezultata, a mogu biti slobodan da sličnu akciju najavim već za 4. april kada se obilježava Dan Policije Republike Srpske – istakao je Dokić.